Vertrek naar Zuid-Amerika

By July 7, 2014Uncategorized

Ik ben er klaar voor! Sta wederom op een luchthaven met mijn volle backpack op mijn rug, klaar voor een nieuw avontuur. Na een aantal jaren Aziƫ verkend te hebben is het dit jaar de taak aan Zuid-Amerika om me te gaan verrassen. Het is een fijne mix van Peru, Ecuador en Colombia geworden. Stuk voor stuk landen waar je op zich al makkelijk 3,5 week omkrijgt.

Mijn eerste vlucht vertrekt zometeen vanaf Dusseldorf naar Atlanta, kost me een uurtje of 9. Daarna door naar Lima voor de nacht om net voor de middag naar Juliaca te vliegen, in zuid Peru. Dan na een busrit van een uurtje kom ik aan in Puno. Een stad aan het Titicacameer op een slordige 4 KM hoogte. Dat is net iets lager dan de Mont Blanc beste mensen! Daar tref ik Bram en dan kan de echte reis beginnen.

Veel leesplezier de komende weken:)

rogierbeckers

Author rogierbeckers

More posts by rogierbeckers

Leave a Reply