Dag 3 – Vanuit Manuel Antonio naar Monteverde

By March 6, 2014Uncategorized

Echt een topdag gehad dus even bedenken waar ik ga beginnen… Bij het ontbijt met verse ananas of toch al in Manuel Antonio? Denk toch bij het hostel beginnen. Toen ik gisteren aankwam was het een simpel hostel, achteraf extreem simpel maar ergens had het ook weer zijn charme. Het bed was basic met een ‘lattenbodem’ van wapeningsstaal in 1 richting, de douche was een soort landbouwkraan zonder warm of koud, gewoon koud en dan aan of uit. Maar het was gillend heet dus erg veel warm water had ik toch niet gebruikt.

Eerste activiteit was Manuel Antonio waar ik met Morgan en Melody, de twee fransoosjes heen was gereden. Wij hadden geen gids, achteraf was het misschien best een goed idee geweest, wij hebben een aantal dieren gezien maar met zie je echt alles. De dieren die wij gezien hebben waren slangen, luiaards en wat aapjes. Daarnaast een fantastisch strand!

Ik had een flinke rit voor de boeg waarvan ik zeker het laatste stuk niet in het donker wilde rijden dus het was tijd om te vertrekken! Het navigatie-systeem (EzFind) is een toeristen versie dus onderweg geeft die wat dingen aan waar je moet stoppen. Mijn eerste stop was een strand met 0 toeristen, Playa Estero! Prima vertoeven daar. Daarna reed ik over een brug waar ik allemaal mensen over de reling zag kijken. Ook hier gaf het navigatie systeem aan wat er was, krokodillen, en veel! Dus ik gestopt wemelde het in het water van de mega krokodillen. Vraag me af hoe ze de brug gebouwd hebben…

Verder was het na een flinke rit tijd voor het laatste stukje, mijn shiny mintgroene autootje is nu iets minder shiny. Wat een stofnest om hier te komen zeg! Maar het was door een prachtig landschap met glooiende heuvels en diepe dalen.

Inmiddels dus aangekomen in het hostel met super veel leuke mensen, gisteren met een groep burritos gaan eten en na afloop in het hostel wat yenga (#1 hostel spel i guess) en een nieuw kaartspel gespeeld. Mensen wat is het hier fantastisch:D!