Dag 19 – Poging tot vogelsspotten en terug naar Kathmandu

By August 3, 2013Uncategorized

Dag begon met een gevalletje in het hoogseizoen is alles anders. We gingen namelijk een ochtendwandeling maken wat officieel vogelspotten heet. Maarja welke exotische vogel komt nu in het regenseizoen in Nepal om 6 uur zijn nest uit? Geen. Maar het is ook mooi om te gaan dauwtrappen en de wolken over het park te zien trekken.

Hierna ontbeten, even afscheid genomen van de groep en toen in een bus tjokvol asociale Chinezen en een enkele Indiƫr geduwd. Voor iedereen die een kinderwens heeft, neem gerust eens 9 uur lang de bus met 2 hyperactieve kiddos naast je.

Route ging prima, onderweg weer van het prachtige Nepalese landschap kunnen genieten, dit keer zaten we wel aan de juiste kant! De bus ging weer met dezelfde rotvaart door de bochten waardoor zo nu en dan een tas de grond raakte. Verder was er een uur voordat we eigenlijk zouden aankomen en flinke file op de weg. Zolang er maar een briesje staat is het best uit te houden. Lopen wat mensen langs de bussen die chips of drank verkopen, moesten ze in Nederland eens doen!

Waren bijna in Kathmandu dus de gebruikelijke welkomst stond klaar, een halve overstroming die vers voor ons werd bereid. Dag had verder weinig spannends dus laat de dag er verder bij!