Dag 1 – Op weg naar Thailand!

By July 10, 2012Uncategorized

Het is 14 uur ‘s middags, de spullen staan ingepakt achter me, de eerste reacties en likes op de blog dat we vertrekken komen binnen. Voor zover het gevoel dat het echt staat te gebeuren er nog niet was, nu is het er zeker! De zenuwen beginnen toch wel duidelijk een rol te spelen, nog maar eens mijn handen wassen dan maar. Zo gaat het tot half 4. Dan besluit ik nog een bakje instant-noodles te maken, zou toch wat zijn als ik dat een maand moet missen.

Om 5 uur stappen we in de auto richting Düsseldorf, alles prima, prima, prima, maar dan net voor Düsseldorf, file. Het zal toch niet hè? Gelukkig was het maar een kort stukje langzaam rijden om om 20 over 6 ruim op tijd de auto te parkeren.

Nadat ik Bram getroffen had was het tijd om de tas te sealen en in te checken, helaas, ondanks de bambi-oogjes kregen we geen upgrade voor mekaar gebokst… Nog even met zijn allen een colaatje gedaan en toen kwam het moment, het afscheid. Ik weet zeker dat de komende maand een onvergetelijke maand wordt maar ik zit nog steeds 10.000 km van mijn ouders en zus vandaan!

Mijn tas werd vakkundig op explosieven gecheckt om vervolgens bij te gate te wachten. Ik typ dit terwijl we over Oost-Europa vliegen, tot nu toe een heerlijk maaltje gehad en mijn ogen uitgekeken op het entertainment systeem. Chill dat Emirates!

Inmiddels is het 11 uur later en zitten we net iets voor Mumbai. Tot nu toe op de eerste vlucht een krappe twee uurtjes geslapen (daarmee is mijn all-time personal record slapen in voertuigen verbeterd met een krappe twee uur).

Na korte tijd werd de landing ingezet, best leuk om dat op je in flight entertainment-meuk te kunnen zien:)! Toen de kist aan de grond stond moesten we via een trap naar de bus toe. Ik heb vaker zo een climate-shock gehad maar dit was maximaal. Van een koel vliegtuig zo een broeierig warme 37 in! Om lokale tijd 6 uur ‘s ochtends…

Het was dus echt onwijs chill om op een gevoelsmatige tijdstip van 4 uur op een luchthaven te lopen^^. Na wat rondlopen binnen het bereik van het wifi zijn we gaan boarden voor de volgende vlucht. Daar zit ik dus nu nog steeds, zojuist weer een maaltje gehad wat wederom goed smaakte. Ik besef nu hoe verzorgingstehuis-achtig ik overkom, de maaltijd als een hoogtepunt zien. Ik ga even verder relaxen en muziekluisteren en bij het volgende gedeelte zal ik in Bangkok zitten.

Nu dus,laatste deel was ook helemaal prima. Na het landen hebben we snel een weg gevonden naar de immigratie en door naar het hotel. Waste taxi heeft ons op twee manieren afgezet, schijnt nog de helft van af te kunnen. De man van het hostel regelt voor morgenochtend 4.00 de taxi. We gaan zo nog even richting wat eten lopen en daarna slapen. Tot snel!

Er staan wat foto’s van vandaag op FB in het album ‘Thailand (iPhone)’

rogierbeckers

Author rogierbeckers

More posts by rogierbeckers

Leave a Reply