Vertrekdag!

By July 9, 2012Uncategorized

Vertrekdag
Na bijna een jaar plannen, sparen maar bovenal verheugen is het vandaag zo ver! Over een paar uur zitten Bram en ik in het vliegtuig en beginnen we aan een onvergetelijke reis. Voor mij wordt het de eerste keer echt backpacken en hostelshoppen gecombineerd met de hele reis op zich best spannend maar gezonde spanning!

Nog heel kort wat info, we vertrekken vandaag om 5 uur naar Düsseldorf, om 20 over 9 vliegen we vanuit daar in 6 uur naar Dubai, 4 uur op Dubai, 6 uur tot Bangkok, dan zitten we 12 uur op de luchthaven van Bangkok waar we proberen in de omgeving een overnachting te vinden om de dag erna om 7 uur ‘s ochtends in 2 uur naar Hanoi te vliegen waar het avontuur begint.

Komende weken probeer ik wanneer het kan een blog te posten en met wat geluk ook wat foto’s. Door het tijdsverschil zullen die hier veelal rond de klok van 6 uur ‘s avonds online komen.

Voor de mensen die het leuk vinden, onder iedere blog is een reactie formuliertje, laat er gerust wat achter, altijd leuk om te lezen:)!

Deze blog deel ik op mijn Twitter en Facebook, geen vrienden? Geen probleem, rechts staat de pagina vermeld die je kan liken en zo in je Facebook feed de verhalen kunt lezen. Helemaal geen Twitter of Facebook? Onderaan is ook een ouderwetse nieuwsbrief.

Ik wens jullie veel leesplezier!

rogierbeckers

Author rogierbeckers

More posts by rogierbeckers

Leave a Reply