Marokko – Dag 12 t/m 15 – Agadir

By July 30, 2011Uncategorized

Zoals ik in de tussenblog al had geschreven had ik een kort breask in het bloggen ingelast. Gewoon omdat in mijn ogen een relaxdag zo weinig voor moet stellen dat het geen blog waard is. Maar om de dagen niet helemaal over te slaan een samenvatting.

Agadir is de badplaats van Marokko maar dan zonder het weer en het zontoerisme. Vind ik niet zo heel erg vreemd aangezien het in Agadir het slechtste weer was van wat we in heel Marokko zijn tegen gekomen. Ik typ deze blog vanuit de trein terug naar Landgraaf (zaterdagochtend 5:12) dus ik weet inmiddels dat dat ‘slechte weer’ met een flink pak zout genomen moet worden. Maar het was wel balen om na dagen van dik 40 graden opeens herinnerd te worden wat koud en mist is.

Het hotel zelf was net als veel hotel waar we geweest zijn wat minder onderhouden. De bediening was overigens wel top, geen luie obers maar obers die meteen met een nieuw mes naar je staan als je hem op de grond hebt laten vallen.

Mijn ouders hadden me voor het ‘blok’ gezet: of jetskiën of mee naar de soeks. Allemaal ff raden wat ik gedaan heb:)!

Maar terug naar het badplaats Agadir verhaal, het strand was behoorlijk goed. Geen Duitsers die kuilen graven of zwerfkeien over het hele strand maar gewoon een fijn zandstrandje wat ook ‘s avonds nog volop in leven is:).

Laat ik zo zeggen, het was fijn nog een paar relaxdagen te hebben na de rondreis voordat we naar Nederland terugkeerden maar Agadir als hoofdvakantiebestemming lijkt me minder. Het schetst een totaal verkeerd beeld van Marokko maar over dat beeld kom ik in de alles samenvattende bundelende groeperende eindblog:)!

rogierbeckers

Author rogierbeckers

More posts by rogierbeckers

Leave a Reply