Marokko – Dag 10 – Ouarzazate

By July 24, 2011Uncategorized

Gister was het aardig warm (ergens in de 40 graden) en vermoeiend dus ben ik niet verder gekomen dan het plaatsen van de filmpjes en filmpjes van de voorgaande dagen. Vooral het filmpje en de foto’s van dag 8 zijn de moeite waard!

Zo veel water je onderweg zag langs de kust zo droog was de omgeving waar we gister doorheen reden. We reden tussen de hoge Atlas en de anti-Atlas over een groot plateau naar Ouarzazate, een 130km. Hier bezochten we een Kasbah, een type huis dat in deze omgeving veel voorkomt. Het zijn huizen gebouwd van gestampte aarde in een soort kasteel stijl met 4 torens met binnenplaats maar dan klein:)! (volgen we het nog?)

De lunch was in Aït Ben Haddou, ik denk dat ik wel kan zeggen dat dat meteen de warmste plaats was deze vakantie met temperaturen van dik 40 graden. Heerlijk om daarmee een wandeling door het dorp naar de top van een heuvel te maken:)! Het uitzicht was mooi en daar ging het uiteindelijk om.

Het hotel wat we hadden was denk ik wel het beste wat we gehad hebben deze reis, sommige hadden vanwege de grootte van sommige kamers zelfs plannen om een deel van de kamer te verhuren en ook het ontbijt was prima:)!

Het internet is op de kamer wederom belabberd dus de foto’s en het filmpje komt nog waarschijnlijk morgenmiddag / avond.

 

rogierbeckers

Author rogierbeckers

More posts by rogierbeckers

Leave a Reply