Marokko – Dag 1 – Aankomst

By July 15, 2011Uncategorized

Liggend op bed in het eerste hotel van de rondreis begin ik aan de eerste blog geschreven vanuit Marokko. De reis begon op station Heerlen, Op het eerste gezicht een prima idee, was het niet dat er een groep van 10 beschonken Duitse vrouwen zich in het zelfde treinstel plaatste. Toen ze eenmaal hun plek veroverd hadden werd de Martini Rosso, koffielikeur etc. ruim geschonken. Even voor de duidelijkheid, we hadden de trein van 8:53!

Aangezien we te vroeg op Schiphol waren hebben we ons nog even in de HiSpeed Lounge gezet, wat is dat reizen toch zwaar… *kuch*.

Nadat we ingechecked hadden en nog even wat rondgekeken hadden op het terminal zijn we naar de gate gegaan. Daar stond ons een vliegtuig van Transavia op te wachten. Voor de mensen die Transavia niet kennen: Je knieën sluiten aan bij de stoel van de persoon voor je en om de 10 minuten komt een mannetje langs met een kar vol ‘Transavia’-cadeaus, koekjes, snoepjes etc. Vlucht duurde gelukkig ‘maar’ 3,5 uur;-)!

In Marrakesh was het bij aankomst bijna 40 graden, ik moet zeggen, die pakt lekker beet als je vanuit een koel vliegtuig komt! Aangekomen bij de bus hebben we kennis gemaakt met het eerste deel van de groep, op het eerste gezicht een leuke groep.

Heb voor dag 1 in plaats van een foto collectie een kort filmpje gemaakt. Enjoy!

rogierbeckers

Author rogierbeckers

More posts by rogierbeckers

Leave a Reply