Skikamp dag 4 & foto’s

By December 20, 2010Uncategorized

Hallo ingesneeuwd Nederland!

We zijn inmiddels allemaal veilig terug in Nederland dus hier komt de laatste blog over Skikamp 2010.

Het is een beetje een cliché opening maar wat gaat de tijd toch snel! 4 dagen les lijken jaren te duren maar een skikamp van 4 dagen is zo voorbij! Best oneerlijk.

Ik zal even verder gaan waar ik zaterdagavond gebleven ben. Het was de laatste avond / nacht die we in Katschberg hadden en zaterdagavond is nu eenmaal een stapavond. We hadden zondag nog een laatste dag op de piste dus erg laat kon het niet worden. Dat is wel het voordeel van een groep van 50 gangmakers, het maakt niet uit hoe vroeg je bent omdat je met zo een groep prima zelf de sfeer kan maken. Ik vond het een hartstikke geslaagde avond en Robert volgens mij ook.

Het was de laatste dag op de ski’s dus ik was blij dat we naar de rode pistes op de Tschaneck konden. Het was even wennen aan de steilheid maar verder ging het prima! Een of andere kamikaze-skiër was niet op aan het letten en skied Graziella finaal onderuit. (Schade bestond gelukkig voor een groot deel uit schrik en kon ze ‘s middags voorzichtig verder skiën) Dat maakte helaas duidelijk dat het verschil tussen blauwe en rode pistes meer is dan een steiler heuveltje.

Gelukkig was er ook veel lol te beleven aan de rode pistes! ‘s Middags mochten we eindelijk vrij skiën en ik heb dus geen blauwe piste meer aangeraakt.

Zoals ik aan het begin al zei, de tijd vloog voorbij want voor we het wisten zaten we weer in de bus terug naar huis te driften.

Dan nog wat bedankjes:
– Dirk de buschauffeur voor het heelhuids rondrijden en terugbrengen.
– De gymleraren voor het organiseren.
– Kyra voor de skilessen
– De groep voor de sfeer!

Uiteraard was de camera mee dus de foto’s van het skikamp zijn te vinden op www.Rogier.cc/ski (Als je een foto wilt downloaden gebruik dan die king-size knop onderaan de foto).

Mocht je ergens foto’s hebben staan dump de link dan bij de comments ;-)!

Fijne feestdagen en bedankt voor het lezen!

rogierbeckers

Author rogierbeckers

More posts by rogierbeckers

Leave a Reply