Dag 10: Relaxdag in Sanur

By August 13, 2010Uncategorized

– Waarschuwing-
De volgende tekst kan jaloersmakende elementen bevatten:P
– Waarschuwing –

Dag 10:

Goedenmorgen! (voor mij dan)

Toch maar even een blogje over de eerste relaxdag. Wat een heerlijke dag was me dat.
Het is een groot hotel waarbij natuurlijk ook een groot ontbijt hoort dus dan heb je al een deel van je ochtend om he.

Vandaag stond er nog een laatste ding op het programma dat onderdeel was van de rondreis, een massage.

Ik laat in de regel niet zo graag over me heen lopen maar als dat onderdeel is van de massage is dat toch weer een iets ander verhaal. Het begon met een voetbad waarna een uur lang ieder gewricht en spier weer in de normale toestand werd terug gebracht. Iedere wervelschijf werd na een dikke week buszitten weer op zijn juiste plek terug gezet en doorgezeten huid werd weer goed gekneed.

Na dit relax-uurtje gingen we terug naar het hotel om eindelijk eens het zeewater te testen. Wat ik niet verwachtte was dat het best wel warm was! Niet echt warm in de zin van 30 graden ofzo maar je verwachtte toch meer een flinke plens koud water. Nu we toch bezig waren hebben we ook meteen het zwemwater in het zwembad getest en wat was ook heerlijk.

In dit hotel is er bij iedere bar op verschillende tijden een happy hour. Dus rond een uur of half 3 hebben we met zijn alle daar gebruik van gemaakt in de zin van een heerlijke cocktail! Dus dan lig je met zijn alle op een strandbedje uit te kijken over de oceaac. Life’s goooood!

’s Avonds zijn we met een groot deel van de groep gaan uiteten bij een Italiaans restaurant. Hier was tevens een live muziek dus die hebben we even alle oude hits de revue laten passeren. Van “Knocking on heavens door” tot “I wish” van Stevie Wonder (incl. zonnebril immitatie van de kant van Steffen), het kwam allemaal langs.

Dus het was echt een relaxte dag!

Vandaag doen we het nog eens dunnetjes over en morgen gaan we een kleine toch maken met zijn drieën.

Groetjes!!
Even een foto van mijn telefoon:

rogierbeckers

Author rogierbeckers

More posts by rogierbeckers

Leave a Reply