Dag 1 – Flying to The States

By August 3, 2009Uncategorized

Met een uur of 8 Amerikaanse tijd en ongeveer 2 uur ‘s nachts Nederlandse tijd volgt mijn eerste post.

De reis zelf begon niet al te vloeiend. Het leek ons een slim idee om met de trein naar Düsseldorf te gaan omdat met al die bagage in één auto het nogal een gedoe is. De trein die om 9:30 aan moest komen in Landgraaf kwam pas aan om 10:00 wat al de nodige stress bezorgde. Toen we ook nog eens 2 aansluitingen uitvielen was het pas echt feest. Het anderhalf uur speling dat we eerst zouden hebben werd opeens 10 minuutjes.

Aangekomen op de luchthaven was het even inchecken. We konden zonder te wachten door naar de gate om te boarden. (Dat was dan toch weer een voordeel?!). Ik had zelfs een medewerkster zover gekregen te kijken of het Business-class kon worden maar alle plaatsen waren al bezet.  Toen we 10 minuten later definitief de vaste grond kwijt waren kon de vlucht beginnen. De vlucht duurde best lang ( zo een 8,5 uur) maar het was prima te doen.

Aangekomen op het vliegveld van New York hebben we de metro gepakt naar het hotel. Of ze wisten dat ik in de buurt was weet ik niet maar er kwam wel meteen een rij van 10 politiewagens met zwaailicht aanzetten.

De kamer zelf is behoorlijk luxe 2 slaapkamers waarvan 1 met een soort woongedeelte, een douche en een keukentje.

Nadat we  even op bed hebben gelegen in de hotelkamer zijn we naar Times Square gegaan ( om 3 uur Nederlandse Tijd). Het viel best wel tegen dat er zoveel posters waren en maar weinig echte neon reclame:(! Gelukkig werd dit goed gemaakt door een mega M&M-world neon-wand (zie foto’s)!

De volgende foto’s zijn gepost:

– De ingang van het hotel.
– De stoet politiewagens.
– Een overzicht van Times Square.
– De M&M-world.

rogierbeckers

Author rogierbeckers

More posts by rogierbeckers

Leave a Reply